СТУДЕНТСКА КОНФЕРЕНЦИЈА УНИВЕРЗИТЕТА СРБИЈЕ ОРГАНИЗУЈЕ У БЕОГРАДУ

Привредни форум младих 2015.

 

Под покровитељством Студентске конференције универзитета Србије (СКОНУС), у Београду ће од 21. до 23. априла бити реализован регионални студентски пројекат „Привредни форум младих 2015”. Циљ пројекта је да окупи представнике привреде, академске заједнице, државе и студената како би се утицало на смањење незапослености и све већу емиграцију младих стручњака, и допринело усаглашавању система високог образовања са реалним потребама тржишта рада. То ће уједно бити и тема овогодишњег Форума, у оквиру кога ће бити организовани и округли столови у вези са потребним компетенцијама, знањима и вештинама студената у различитим гранама привреде.

Такође, биће организована и панел-дискусија на поменуте теме, као и предавања и радионице за студенте, с акцентом на менаџмент, предузетништво, повезивање с привредом.

Првог дана Форум ће радити у Ректорату Универзитета у Београду, другог дана у Привредној комори Србије, где ће се појавити представници компанија, министри, амбасадори, професори универзитета, домаћи и страни студенти – а трећег дана у Дому омладине.

Подели

Facebook
Twitter
LinkedIn