ПРВИ ИТ САЈАМ ЗАПОШЉАВАЊА У СРБИЈИ

„ИТ конект” повезује стручњаке

 

Кацига за виртуелну реалност, симулација нових радних места, како изгледа бити програмер у 21. веку, модерне канцеларије са столицом за масажу и простором за игрице, билијар и флипере, само су неки од начина на који ће се представити компаније на првом сајму запошљавања намењеном искључиво ИТ индустрији. Које су све предности и како данас изгледа радити у модерним ИТ компанијама, сазнаће сви посетиоци овог догађаја, обећавају организатори.

Први ИТ сајам запошљавања ће се одржати 23. и 24. маја у хотелу „Crowne plaza” у Београду, а заинтересовани се већ могу пријавити на profile.it-konekt.com.

Откривање грешке у коду, учествовање у прављењу мини апликација, решавање занимљивих проблема, тако ће бити тестирани ИТ стручњаци. Неке компаније ће на овом „job fairu” одмах организовати први круг селекције и упознати се с потенцијалним кандидатима.

Први ИТ сајам запошљавања ће бити организован у оквиру већег догађаја „ИТ конект”, који ће садржати још два дела: GameSpace, у којем ће се окупити сви заинтересовани за гејминг, и ИТ конференција, где ће стручњаци из ИТ индустрије говорити о најновијим трендовима у струци.

Подели

Facebook
Twitter
LinkedIn