УНИЦЕФ И ФОНДАЦИЈА „НОВАК ЂОКОВИЋ”

Вртић ће ти знање дати

 

Уницеф и Фондација „Новак Ђоковић” учествовали су на Дечјем маратону који је одржан 11. априла кроз мини кампању „И до циља треба знати, вртић ће ти знање дати”, како би подигли свест о важности раног развоја и образовања у детињству.

– Овај јединствени догађај подсетио је на право сваког детета на добар почетак у животу. Знамо да најранија знања и искуства имају јако важан утицај на каснији живот деце. Уницеф и наш стратешки партнер Фондација „Новак Ђоковић” раде заједно како би се осигурало да најмлађа деца у Србији имају подршку, сигурне и подстицајне услове који су им потребни да развију свој пуни потенцијал. Кроз пројекте Уницефа „Вртићи без граница” и „Школица живота” Фондације „Новак Ђоковић”, циљ нам је да се повећа покривеност и квалитет предшколског васпитања и образовања у Србији, посебно за најугроженију децу, изјавио је поводом дечјег маратона Мишел Сен Ло, директор Уницефа у Србији.

Он је упутио позив учесницима Београдског маратона и да подрже рад Уницефа и дају свој допринос остварењу права сваког детета у Србији.

Подели

Facebook
Twitter
LinkedIn