ОСНОВНА ШКОЛА „ЋИРИЛО И МЕТОДИЈЕ” У БЕОГРАДУ

Међународни дан породице

Учитељица и ученици Основне школе „Ћирило и Методије”, с београдске општине Звездара, одазвали су се, с великим задовољством, позиву да буду гости и учесници традиционалне манифестације поводом Међународног дана породице, у дворишту Прихватилишта за децу Београда.

Жеља домаћина била је да и школа, као један од важних агенаса социјализације, и ове године учествује у обележавању овог дана, те да се укаже на значај њене образовне улоге, али и сарадње с породицама и другим значајним институцијама у неговању и очувању правих вредности.

Подршку манифестацији пружили су и представници Војске Србије, Министарства одбране, Министарства унутрашњих послова, Министарства пољопривреде, Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, Сектора за ванредне ситуације, Војне академије, представници локалних самоуправа, јавних служби и предузећа Србије и града Београда, основне и средње школе, предшколске установе, установе социјалне заштите и органи старатељства, као и многи други.

Удруживањем у спортским играма без граница, прилагођеним за сваки узраст, ученици ОШ „Ћирило и Методије”, заједно с осталим учесницима, послали су поруку колику снагу има породица кад се уједине сви њени чланови.

Биљана Ристић

Подели

Facebook
Twitter
LinkedIn