ДОДЕЉЕНЕ НАГРАДЕ НА КОНКУРСУ ЦЕНТРА ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ РАЗВОЈ ЗАПОСЛЕНИХ У ОБРАЗОВАЊУ

Сазнали на семинару – применили у пракси

Центар за професионални развој запослених у образовању већ тринаест година организује наградни конкурс „Сазнали на семинару – применили у пракси”. Сви награђени радови су продукт тимског рада, а признања су, као и последњих година, и овога пута додељена у школама и предшколским установама у којима су и настали. Циљ овакве организације је да уручивање награде, уз представљање радова као примера добре праксе, не буде само признање за залагање награђених, већ и даљи подстрек за примену знања и вештина стечених на семинарима у пракси за остале колеге.

Прву награду за рад „Лет језика кроз човечанство” (област: српски језик) добиле су Марија Јеверичић и Јелица Миросавић из Гимназије „Свети Сава”, ШУ Ужице, Пожега. Награду су уручили руководилац Сектора за стручно усавршавање и напредовање Драган Ракита и саветник координатор Сања Тодорчев.

Другу награду, за рад „Како мала деца постају велики људи” (област: предшколско образовање и васпитање), добиле су: Ивана Кобиларов, Снежана Спасојевић, Габриела Бодор, Драгица Вишић, Сандра Живановић и Ивана Мучаји из ПУ „Радосно детињство”, ШУ Нови Сад, Нови Сад, а награду је уручила Сандра Бацковић, саветник координатор.

Трећу награду, за рад „Игром кроз знање” (област: општа питања наставе), добиле су Зорана Трбовић и Маја Страњина из ОШ „Милена Павловић Барили”, ШУ Београд, Београд. Признање су уручили руководилац Центра за професионални развој запослених у образовању Сузана Деретић, саветник координатор Сања Тодорчев и саветник координатор Драгана Смиљанић.

Подели

Facebook
Twitter
LinkedIn